Siikluoman saunamaja
ETUSIVUKENELLE?VARUSTELU TARJOILUTVARAAMINEN HINNASTOYHTEYSTIEDOT AJO-OHJE, KARTTA


Varausehdot Siikluoma Oy:n Saunamajalle:

Tarjoamme tilaussauna- ja mökkivuokrauspalvelua sekä luontoilua Rauman saaristossa, talousalueen yrityksille ja yksityisille, sekä kaikille Rauman seudulla matkaileville.

Paras tapa varmistaa pääsysi Siikluoman ihanuuteen, on tehdä varauksesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kannattaa jo etukäteen miettiä mahdollisia vaihtoehtoisia päivämääriä varauksellenne. Varaus koskee aina koko paikkaa, eikä muita varauksia oteta samalle ajankohdalle.

Tehdessäsi varauksen puhelimella numeroon 040 501 2104, saat varausvahvistuksen sähköpostilla tai kirjeellä, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksu on vähintään 1/4 koko vuokran loppusummasta ja tulee maksaa viipymättä, muuten varaus peruuntuu. Varaukset, jotka sisältävät tarjoilua tai ohjelmapalveluita, lopullinen osallistujamäärä tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta ja tilaisuuden suunnittelu/toteutus ja laskutus tapahtuu sen mukaan.

Yksityiset vuokraajat huolehtivat omalta osaltaan loppusiivouksesta, ellei toisin ole ennakolta sovittu. Jos mökki jää siivottomaan kuntoon vuokrauksen jäljiltä, veloitamme siivouksesta jälkikäteen. Yritys tms. tilaisuuksissa oma henkilökuntamme huolehtii tarjoilusta ja siivouksista. Vuokrahintaan kuuluu sähkön, veden ja polttopuiden kohtuukäyttö. Soutuveneen sekä polkupyörien käytöstä sovitaan erikseen. Autopaikat sijaitsevat Siikluomantien varrella osoitetussa paikassa ja autoja ei ole lupa pysäköidä pihamaalle. Tie on tarkoitettu ainoastaan tavaroiden kuljettamiseen.

Oman veneen käyttö on mahdollista. Mustalahti, sekä Rauman antoisat kalavedet ovat omiaan onnistuneille kalastusretkille. Tarvittavat kalastusluvat jokainen hankkii itse.

Lisähintaan:
Pyyhkeet 5 €/kpl, liinavaatteet 10 €/hlö, ruokailut ja kahvitukset sopimuksen mukaan, skootterin vuokraus mahdollista.

UUTTA!!!
Siikluoman Kotityöpalvelu

Katso lisää uudesta palvelustamme >>>

AJANKOHTAISTA
Siikluoma sopii erinomaisesti
myös talvisiin tilaisuuksiin. Tiedustele varaustilannetta
ja tee oma varauksesi,
soita 040 501 2104

Uudet asiakkaat, ottakaa rohkeasti yhteyttä, esittelemme mielellämme tilojamme myös jatkossa. Suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat!

Siikluoma esitellään myös
Rauman kaupungin tiedotuslehdessä.
Katso juttu tästä >>>

Siikluoma on Facebookissa

Siikluoman avaintaulu


© 2017 - Siikluoma Oy • RMM Ky

Selkämeren Kansallispuisto